[Restauracje]Restauracja Trzej Kucharze

Województwo: małopolskie
Miasto: Kraków
Kod pocztowy: 30-434
Adres: ul. Forteczna 22
Telefon: 12 262 30 50 wew (307); 692 406 455
Fax: ---
Strona www: www.trzejkucharze.com
Ilość miejsc do: 150
Cena od: 220zł
Wejść na stronę
Opinie użytkowników (24)
Śr. ocena lokalu: 4.6
47 514

Galeria zdjęć

 

Video prezentacje

Opis lokalu

Restauracja Trzej Kucharze

Restauracja Trzej Kucharze w hotelu Kontrast ma doskonałe warunki do zorganizowania stylowego i romantycznego przyjęcia weselnego od 60 do 150 osób.

 

Zajmiemy się wszystkim kompleksowo, rozpoczynając od opracowania szczegółowego planu całej imprezy, poprzez ustalenie menu, wybór zespołu lub DJ-a, umówienie fotografów i operatorów kamer, a kończąc na szczegółach takich jak wybór tortu weselnego, czy ustalenie miejsc dla gości.

 

W cenie każdego menu weselnego:

* Ceremoniał powitania Nowożeńców chlebem i solą oraz lampką wina musującego.
* Lampka wina musującego dla wszystkich Gości w czasie ceremonii powitalnej.
* Gorące posiłki, w tym uroczysty obiad rozpoczynający się od przystawki, a kończący na deserze.
* Płyta zimnych mięs, wędlin, ryb, serów, sałatek, sosów, pieczywa - uzupełniana podczas trwania uroczystości.
* Napoje zimne i gorące bez limitu

Ponadto oferujemy Państwu:

* Patery z ciastami lub łączone z owocami
* Tort ze sztucznymi ogniami

Poza tym gwarantujemy uczestnikom przyjęcia:

* Sale klimatyzowane 
* Bezpłatny parking dla Wszystkich Gości weselnych
* Subtelne dekoracje sal

Istnieje również możliwość skorzystania z pokoi hotelowych w atrakcyjnych cenach

 

 

***
Menu serwowane
Menu w formie bufetu
Obsługę kelnerską
Napoje zimne i gorące bez limitu

***

Tradycyjne powitanie chlebem i solą
Powitalne wino musujące dla wszystkich Gości

***

Klimatyzowane sale
Bezpłatny parking

 

 

Oferta Przyjęcia Weselnego

Cena zestawu: już od  220 zł

 

Menu serwowane:

PRZYSTAWKA:
Plastry galantyny francuskiej z wątróbką gęsią na sosie z czarnej porzeczki lub
Marynowany śledź w occie i kolorowym pieprzu w formie tatara z piklami lub
Pierś z indyka w zalewie z wina czerwonego z sosem chrzanowym

ZUPA:
Bulion z gęsi z ręcznie lepionymi kołdunami lub
Krem z białych warzyw z palonymi migdałami lub
Krem dyniowy z pikantną oliwą i prażonymi pestkami dyni

DANIE GŁÓWNE:
Filet z kurczaka w papilocie z boczku wędzonego i sosu porowego, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
Marynowana polędwiczka wieprzowa w miodowej wódce w sosie kurkowym,
surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
Marynowany antrykot w rozmarynie, soli morskiej, gorczycy
na sosie serowym, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina

DODATKI (jeden do wyboru):
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, cząstki ziemniaków opiekane, frytki, kasza gryczana z warzywami, ryż

DESER:
Nugat lodowy z bakaliami lub
Mus malinowy lub
Gruszka na sosie angielskim z gałką lodów waniliowych

PRZEKĄSKI WYSTAWIONE PO SERWOWANEJ KOLACJI
NA STOŁY LUB W FORMIE BUFETU:
Indyk faszerowany borowikami i serem pleśniowym,
schab faszerowany śliwkami i morelą,
karkówka marynowana w soli morskiej i jałowcu,
galantyna z wątróbką i boczkiem,
pasztet domowy z kminkiem,
pieczone udka z kurczaka faszerowane mięsem i grzybami,
wędliny (3 rodzaje),
sery żółte i pleśniowe,
różyczki z łososia wędzonego z cytryną,
śledź marynowany w oleju i w śmietanie,
jajka faszerowane z musem z tuńczyka,
tymbaliki wielosmakowe

SAŁATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Sałatka jarzynowa
Sałatka z kurczaka z brokułami

DODATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:
Sos tatarski
Sos chrzanowy
Sos andaluzyjski
Marynaty: pieczarki, ogórki, papryka

DESERY I CIASTA NA PATERACH
Owoce sezonowe
Rolada owocowa
Rolada czekoladowa
Ciasto tortowe z owocami
Ciasto piernikowe z kremem
Sernik
Ptasie mleczko
Placek czeski
Kruche ciasteczka: kocie oczka
Ciasto gruszkowe
Szarlotka

DANIA CIEPŁE SERWOWANE NA STOŁY:
I  Danie Gorące:
Schab po cygańsku z ciemnym sosem i kaszą gryczaną
podany z kolorową kapustą pekińską
II  Danie Gorące (1 do wyboru )
Bogracz drobiowo wieprzowy z kluseczkami lub
Blankiet drobiowy
SŁODKA ATRAKCJA ( około północy)
Tort weselny z zimnymi ogniami serwowany na Sali
III Danie Gorące
Żurek po krakowsku z białą kiełbasą i jajkiem

Woda mineralna; napoje zimne: Coca-Cola, Sprite; soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, oraz kawa i herbata

 

 

Ponadto chcemy Państwu zaproponować szereg dodatkowych propozycji i atrakcji…

 

Paczki z ciastami dla gości weselnych – 21 zł / paczka.

DANIA SERWOWANE PRZEZ KUCHARZY NA SALI:
Faszerowany prosiak – z kaszą  - 1300 zł dla ok. 60 os.
Indyk nadziewany w papilotach – 380 zł dla ok. 25 os.
Udziec wieprzowy z kością – 450 zł dla ok. 35 os.
Dzik marynowany pieczony na ogniu serwowany z ziemniakami w folii – 2000 zł dla ok.60 os.

 

 

Oferujemy pomoc w organizacji przyjęcia, dobór dań, alkoholi, dekoracji
oraz spraw związanych z Państwa przyjęciem…

 

Czekamy na Państwa pytania:
Jolanta Biela – Kalinowska
tel. 0 692 406 455
restauracja@trzejkucharze.com

 

 

W razie kontaktu z lokalem prosimy powołać się na nasz serwis ślubny GdzieWesele.pl, dziękujemy!

Wasze opinie (24)

~Anna | 29 listopad 2016
  • Ocena: 5
Pełno kompleksowa obsługa jeśli chodzi o wesele. Bardzo nam pomogli w organizacji całego przyjęcia.
Jedzenie palce lizać. Goście chwalili.
Dziękujemy
~Julia | 31 październik 2016
  • Ocena: 5
Polecamy!!!!
I dziękujemy bardzo za wspaniałą uroczystość, za to pyszne jedzenie, za tą wspaniałą atmosferę, za państwa obsługę.
Nasi goście nie mieli na co narzekać.
Dziękujemy za uprzejmość i kulturę.
~Edyta K. | 7 październik 2016
  • Ocena: 5
Idealne miejsce na wesele.
Może nie jest to ogromny lokal, ale na klasyczne wesela wystarczy.
Przede wszystkim serwują tu pyszne jedzenie.
Po drugie wspaniała obsługa dba o gości.
Po trzecie ceny nie są wygórowane.
~Ewelina i Krzysiek | 10 sierpień 2016
  • Ocena: 5
Bardzo polecam Restaurację Trzej Kucharze. Mieliśmy tam wesele w czerwcu br.-wszystko było dopracowane do najmniejszego szczegółu, Pani Jola jest rewelacyjna i bardzo profesjonalna, obsługa (kelnerzy) - bardzo sprawna i sympatyczna. Nie mamy żadnych zarzutów!
~Kamila Nosowska | 6 lipiec 2016
  • Ocena: 5
Wesele w restauracji Trzej Kucharze, to była dobra decyzja, nie tylko ze względu na wyborne jedzenie, ale przede wszystkim na klimat.
Wnętrze od razu mnie przekonało.
Luksus w niedrogim wydaniu.
To jest to!

Dodaj własną opinię

Pola oznaczone kolorem czerwonym są wymagane aby dodać opinię.

Twoja ocena
Regulamin opinii i komentarzy
  1. Dodający komentarz użytkownik nie jest anonimowy.
  2. Zakazane jest publikowanie tekstów naruszających obowiązujące prawo i/lub dobre obyczaje.
  3. Zabronione są publikacje tekstów zawierające treści powszechnie uznane za obraźliwe oraz używanie w nich wulgaryzmów.
  4. Dodający opinie lub komentarz użytkownik ponosi pełną i wyłączną odpowiedzialność za skutki prawne wynikające z publikacji komentarza.
  5. Właściciel serwisu wyłączony jest z odpowiedzialności z tytułu działań realizowanych przez użytkowników serwisu.
  6. Publikacja komentarza równoznaczna jest z akceptacją zapisów regulaminu.
projekt i realizacja Arena Internet | hosting HostingFirmowy.pl
Partnerzy
[zamknij]