[Restauracje]Restauracja Trzej Kucharze

Województwo: małopolskie
Miasto: Kraków
Kod pocztowy: 30-434
Adres: ul. Forteczna 22
Telefon: 12 262 30 50 wew (307); 692 406 455
Fax: ---
Strona www: www.trzejkucharze.com
Ilość miejsc do: 150
Cena od: 220zł
Wejść na stronę
Opinie użytkowników (30)
Śr. ocena lokalu: 4.6
51 876

Galeria zdjęć

 

Video prezentacje

Opis lokalu

Restauracja Trzej Kucharze

Restauracja Trzej Kucharze w hotelu Kontrast ma doskonałe warunki do zorganizowania stylowego i romantycznego przyjęcia weselnego od 60 do 150 osób.

 

Zajmiemy się wszystkim kompleksowo, rozpoczynając od opracowania szczegółowego planu całej imprezy, poprzez ustalenie menu, wybór zespołu lub DJ-a, umówienie fotografów i operatorów kamer, a kończąc na szczegółach takich jak wybór tortu weselnego, czy ustalenie miejsc dla gości.

 

W cenie każdego menu weselnego:

* Ceremoniał powitania Nowożeńców chlebem i solą oraz lampką wina musującego.
* Lampka wina musującego dla wszystkich Gości w czasie ceremonii powitalnej.
* Gorące posiłki, w tym uroczysty obiad rozpoczynający się od przystawki, a kończący na deserze.
* Płyta zimnych mięs, wędlin, ryb, serów, sałatek, sosów, pieczywa - uzupełniana podczas trwania uroczystości.
* Napoje zimne i gorące bez limitu

Ponadto oferujemy Państwu:

* Patery z ciastami lub łączone z owocami
* Tort ze sztucznymi ogniami

Poza tym gwarantujemy uczestnikom przyjęcia:

* Sale klimatyzowane 
* Bezpłatny parking dla Wszystkich Gości weselnych
* Subtelne dekoracje sal

Istnieje również możliwość skorzystania z pokoi hotelowych w atrakcyjnych cenach

 

 

***
Menu serwowane
Menu w formie bufetu
Obsługę kelnerską
Napoje zimne i gorące bez limitu

***

Tradycyjne powitanie chlebem i solą
Powitalne wino musujące dla wszystkich Gości

***

Klimatyzowane sale
Bezpłatny parking

 

 

Oferta Przyjęcia Weselnego

Cena zestawu: już od  220 zł

 

Menu serwowane:

PRZYSTAWKA:
Plastry galantyny francuskiej z wątróbką gęsią na sosie z czarnej porzeczki lub
Marynowany śledź w occie i kolorowym pieprzu w formie tatara z piklami lub
Pierś z indyka w zalewie z wina czerwonego z sosem chrzanowym

ZUPA:
Bulion z gęsi z ręcznie lepionymi kołdunami lub
Krem z białych warzyw z palonymi migdałami lub
Krem dyniowy z pikantną oliwą i prażonymi pestkami dyni

DANIE GŁÓWNE:
Filet z kurczaka w papilocie z boczku wędzonego i sosu porowego, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
Marynowana polędwiczka wieprzowa w miodowej wódce w sosie kurkowym,
surówki sezonowe, lampka czerwonego wina lub
Marynowany antrykot w rozmarynie, soli morskiej, gorczycy
na sosie serowym, surówki sezonowe, lampka czerwonego wina

DODATKI (jeden do wyboru):
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, cząstki ziemniaków opiekane, frytki, kasza gryczana z warzywami, ryż

DESER:
Nugat lodowy z bakaliami lub
Mus malinowy lub
Gruszka na sosie angielskim z gałką lodów waniliowych

PRZEKĄSKI WYSTAWIONE PO SERWOWANEJ KOLACJI
NA STOŁY LUB W FORMIE BUFETU:
Indyk faszerowany borowikami i serem pleśniowym,
schab faszerowany śliwkami i morelą,
karkówka marynowana w soli morskiej i jałowcu,
galantyna z wątróbką i boczkiem,
pasztet domowy z kminkiem,
pieczone udka z kurczaka faszerowane mięsem i grzybami,
wędliny (3 rodzaje),
sery żółte i pleśniowe,
różyczki z łososia wędzonego z cytryną,
śledź marynowany w oleju i w śmietanie,
jajka faszerowane z musem z tuńczyka,
tymbaliki wielosmakowe

SAŁATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Sałatka jarzynowa
Sałatka z kurczaka z brokułami

DODATKI WYSTAWIONE PO KOLACJI:
Sos tatarski
Sos chrzanowy
Sos andaluzyjski
Marynaty: pieczarki, ogórki, papryka

DESERY I CIASTA NA PATERACH
Owoce sezonowe
Rolada owocowa
Rolada czekoladowa
Ciasto tortowe z owocami
Ciasto piernikowe z kremem
Sernik
Ptasie mleczko
Placek czeski
Kruche ciasteczka: kocie oczka
Ciasto gruszkowe
Szarlotka

DANIA CIEPŁE SERWOWANE NA STOŁY:
I  Danie Gorące:
Schab po cygańsku z ciemnym sosem i kaszą gryczaną
podany z kolorową kapustą pekińską
II  Danie Gorące (1 do wyboru )
Bogracz drobiowo wieprzowy z kluseczkami lub
Blankiet drobiowy
SŁODKA ATRAKCJA ( około północy)
Tort weselny z zimnymi ogniami serwowany na Sali
III Danie Gorące
Żurek po krakowsku z białą kiełbasą i jajkiem

Woda mineralna; napoje zimne: Coca-Cola, Sprite; soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, oraz kawa i herbata

 

 

Ponadto chcemy Państwu zaproponować szereg dodatkowych propozycji i atrakcji…

 

Paczki z ciastami dla gości weselnych – 21 zł / paczka.

DANIA SERWOWANE PRZEZ KUCHARZY NA SALI:
Faszerowany prosiak – z kaszą  - 1300 zł dla ok. 60 os.
Indyk nadziewany w papilotach – 380 zł dla ok. 25 os.
Udziec wieprzowy z kością – 450 zł dla ok. 35 os.
Dzik marynowany pieczony na ogniu serwowany z ziemniakami w folii – 2000 zł dla ok.60 os.

 

 

Oferujemy pomoc w organizacji przyjęcia, dobór dań, alkoholi, dekoracji
oraz spraw związanych z Państwa przyjęciem…

 

Czekamy na Państwa pytania:
Jolanta Biela – Kalinowska
tel. 0 692 406 455
restauracja@trzejkucharze.com

 

 

W razie kontaktu z lokalem prosimy powołać się na nasz serwis ślubny GdzieWesele.pl, dziękujemy!

Wasze opinie (30)

~Hanna i Marek | 24 kwiecień 2017
  • Ocena: 5
Polecam! Marzyliśmy o skromnym weselu w eleganckim miejscu.
Trzej Kucharze spełniło nasze oczekiwania i marzenia.
Jedzenie wyborne.
Klasyczne, ale w nowoczesnym wykonaniu.
Było dość miejsca do tańczenia.
Nikt nam nie przeszkadzał.
Dziękujemy za pełną obsługę.!
~Ewa | 30 marzec 2017
  • Ocena: 5
Bardzo ładny lokal , od razu mi się spodobał jak tylko go zobaczyłam.
Indywidualne podejście do organizacji imprezy okolicznościowej.
Są otwarci na pomysły przyszłej młodej pary, da się z nimi wszystko na spokojnie ustalić.
Dysponują kontaktami w zakresie zespołu muzycznego, kamerzysty czy fotografa, więc to też było dla nas pomocne.
Wesele udane.
Takie jak chcieliśmy.
~Sonia | 9 marzec 2017
  • Ocena: 5
Restauracja przyciąga nie tylko wyglądem, ale przede wszystkim doskonałym smakiem potraw, wyjątkową atmosferą oraz obsługa, która zna menu, która wie jak się zachować, która zna języki.
Kucharze serwujący dania mają nie tylko niezwykły zmysł estetyczny, ale przede wszystkim wybitny smak.
Wesele udane w 100% , zgodnie z ustaleniami.
~Monika i Tomek | 14 luty 2017
  • Ocena: 5
Lepiej wybrać nie mogliśmy. Restauracja daje niemałe możliwości na zorganizowanie wesela na najwyższym poziomie. Może nie jest to zbyt duży lokal, ale na pewno lokal nowoczesny, z urokiem, pięknie urządzony i zaaranżowany.
Bardzo cieszę się, że zrozumieliśmy się odnośnie dekoracji i podawanych dań.
Mistrzowsko.
~Monika | 10 styczeń 2017
  • Ocena: 5
Bardzo szeroko rozwinięta oferta dla weselników.
Naprawdę byłam mile zaskoczona, bo z początku sam lokal zdobył moje serce, ale jak się okazało ..Restauracja ma się jeszcze czym pochwalić.
Pozdrawiam.

Dodaj własną opinię

Pola oznaczone kolorem czerwonym są wymagane aby dodać opinię.

Twoja ocena
Regulamin opinii i komentarzy
  1. Dodający komentarz użytkownik nie jest anonimowy.
  2. Zakazane jest publikowanie tekstów naruszających obowiązujące prawo i/lub dobre obyczaje.
  3. Zabronione są publikacje tekstów zawierające treści powszechnie uznane za obraźliwe oraz używanie w nich wulgaryzmów.
  4. Dodający opinie lub komentarz użytkownik ponosi pełną i wyłączną odpowiedzialność za skutki prawne wynikające z publikacji komentarza.
  5. Właściciel serwisu wyłączony jest z odpowiedzialności z tytułu działań realizowanych przez użytkowników serwisu.
  6. Publikacja komentarza równoznaczna jest z akceptacją zapisów regulaminu.
projekt i realizacja Arena Internet | hosting HostingFirmowy.pl
Partnerzy
[zamknij]